My Kaspersky-accountgegevens delen via een koppeling

Als u een abonnement voor meerdere apparaten voor Kaspersky-app hebt gekocht, kunt u een persoonlijke link genereren om Kaspersky-app op uw computer of andere apparaten te installeren. Uw accountgegevens worden dan automatisch overgezet naar het nieuwe apparaat.

De lijst met beschikbare platforms en apparaattypen is afhankelijk van uw abonnement. Ga naar het Downloads gedeelte op de My Kaspersky website om de platformen en apparaattypen te bekijken die voor u beschikbaar zijn.

Open de Kaspersky app op het andere apparaat:

1. Tik in het Profiel gedeelte van de Kaspersky app op Beschermen .

De koppeling wordt door My Kaspersky-services aangemaakt en bevat belangrijke parameters voor uw authenticatie. Stuur de persoonlijke koppeling niet door naar anderen. Dit kan immers leiden tot een datalek.

2. Tik op het geopend scherm op Koppeling versturen.

U ziet nu een systeemvenster met opties voor het delen via een koppeling.

3. Open de link op het apparaat waarop je de Kaspersky app wilt installeren.

U kunt nu de app downloaden en u wordt dan onmiddellijk automatisch aangemeld bij uw My Kaspersky-account.